Regisztráció
Jelentkezés adatlap adatainak átemelésével
Név
Születési adatok
Elérhetőségek
Lakcím

Végzettség
Kötelező egy végzettséget legmagasabb iskolai végzettségként megjelölni!
Kötelező egy végzettséget legmagasabb iskolai végzettségként megjelölni!

Nyelvtudás

Munkatapasztalatok

Pozícióval kapcsolatos információk
A munkába állás várható időpontjának megadása kötelező!
Fájl feltöltés
{{file.name}} {{file.size}}
*
Legalább egy file feltöltése kötelező!
Adatvédelmi nyilatkozat
Válassza ki, hogy milyen formában engedélyezi adatainak kezelését és a nyilatkozat elolvasását követően véglegesítse a regisztrációját!
Az adatkezelési nyilatkozat elfogadása nélkül sajnos nem regisztrálhat adatbázisunkba!

Toborzási adatkezelési tájékoztató 


Adatkezelő: Budapest Bank Zrt, valamint a BB kizárólagos tulajdonában álló, gazdasági társaság, bankcsoporti tag. Alexander Mann Solutions Kft. az előzetes munkaerő piaci felméréssel érintett pályázatok esetén együttes adatkezelő (a továbbiakban együtt: BB).
Az adatkezelés helye: A BB székhelye: 1138 Budapest, Váci út 193.
Az adatkezelés célja: Az álláspályázatra jelentkező személyek közül a legalkalmasabb kiválasztása.
Az adatok forrása: A pályázatra jelentkező személy önkéntes adatszolgáltatása
Adatkezelési műveletek: A pályázott munkakörökre alkalmas jelöltek kiválasztásához szükséges nyilvántartás, leválogatás számítógépes adatfeldolgozás, tárolás
Adattovábbítás: Rendszer szolgáltatója: Evolution Consulting Kft. Miskolc, Báthory István u. 12. Cégjegyzékszám: 05 09 014424
Adatkezelés időtartama: Pályázatának visszavonására a rendszeren belüli törléssel van lehetősége, profil teljes törlésére szintén a rendszeren belül van lehetősége.
Jogérvényesítés: A pályázó kérheti adatai törlését a rendszeren keresztül, vagy a recruitmentAdmin@budapestbank.hu e-mail címen. Vita esetén a pályázó jogai védelmében a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy a Pesti Központi Kerületi Bírósághoz fordulhat.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-86617/2015

 

Kedves Pályázó!

Tájékoztatjuk, hogy Ön a Budapest Bankcsoporthoz nyújtja be álláspályázatát. Adatait az adatvédelmi rendelkezések előírásainak megfelelően, az álláspályázat elbírálásának céljából, bizalmasan kezeljük.

  

Adatkezelési hozzájárulási nyilatkozat:

A jelentkezésem elektronikus beadásával egyúttal hozzájárulok, hogy a Budapest Bankcsoport - az adatkezelési tájékoztatás alapján - a megadott személyes adataimat kezelje.